خواص عسل Secrets
خواص عسل Secrets
Blog Article
عسل نه تنها در تغذیه انسان ها نقش بسیار مهمی دارد بلکه خواص دارویی و آنتی باکتریالی هم دارد که از زمان های دور تاکنون به عنوان درمان های سنتی به کار می رود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاوونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.
اما معده افراد بزرگسال به راحتی میتواند این باکتری را از بین ببرد.[۶۸]
و ما هم زمانی که از خواص عسل صحبت میکنیم منظورمان عسلی است که در یک آزمایشگاه معتبر، طبیعی بودنش اثبات شده باشد.
سایر قندهای عسل عبارتند از: دی ساکاریدهایی نظیر مالتوز، ساکروز، ایزومالتوز تورانوز، نیجروس، ملیبیوز، پانوز، مالتوتریوز و ملزیتوز. مقداری اولیگوساکارید نیز در عسل وجود دارند. عسل حاوی ۴ تا ۵ درصد فروکتواولیگوساکاریدها است که به عنوان عامل های پروبیوتیک عمل می کنند. آب دومین جزء مهم عسل است. اسیدهای آلی ۵۷/۰ درصد عسل را تشکیل داده و شامل اسید گلیکونیک میشوند که یکی از فرآوردههای فرعی هضم آنزیمی گلوکز است.
در تحقیقی که بین دو گروه از کودکان (یک گروه تغذیه با عسل و گروه دیگر تغذیه با شکر) انجام شد. نتایج زیر به دست آمد.
پرولین: پرولین یک آمینو اسید است که در گرده گیاهان وجود دارد و وجود آن در عسل نشاندهنده این است که زنبور از گل تغذیه کرده است.
از مهم ترین فاکتورها برای اطمینان از کیفیت عسل، خرید از مارک ها و تولیدکنندگان معتبر و شناخته شده است.
برخی مطالعات نشان داده اند که عسل می تواند به عنوان یک مکمل به درمان بیماری های مقاوم به دارو مثل عفونت های تنفسی کمک کند.
ضد قارچ، ضد باکتری و ضد ویروس، مفید برای ضدعفونی کردن معده و دستگاه گوارش، رفع دلپیچه، تسکین درد قائدگی
اما اگر قصد دارید از عسل به تنهایی برای ماسک استفاده کنید، کافی است مقداری عسل طبیعی را روی پوست خود بمالید و بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.
مصرف معتدل عسل به بهبود مؤلفه های سلامتی قلبی مانند کاهش فشار خون و کلسترول خونی کمک می کند و می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
طعم عسل نیز متنوع است و ممکن check here است شیرین، تند، تلخ یا حتی اسیدی باشد. اختلافات در رنگ و طعم نشان دهنده منبع و منشأ عسل می باشد.